30 / 04 / 2024

çorum toki kampanyası

çorum toki kampanyası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bu hafta Türkiye genelinde 7 konut kampanyasına start veriyor.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Çorum 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Çorum 50 bin konut projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum 50 bin konut nerede inşa edilecek? İşte 10 soruda TOKİ Çorum 50 bin konut kampanyası 2019...

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

TOKİ kampanyasıyla 11 bin 454 kişi tapusuna kavuştu!

TOKİ'nin, borcunu vadesinden önce ödeyerek tapusunu erken almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına dönük düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasıyla 13 bini aşkın alıcı yaklaşık 592 milyon TL ödeme yaptı.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ kampanyası ne zaman?

Yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabileceği kampanyada yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki TOKİ kampanyası ne zaman?

Çorum TOKİ Alaca emekli kura tarihi!

Çorum TOKİ Alaca emekli kura tarihi açıklandı. 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutların satışa sunulduğu projede taksit ödemeleri teslimden sonraki ay itibariyle başlayacak.

Çorum TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Çorum 16 Mayıs Stadı için imza kampanyası başlatıldı!

Çorum'da yaşanılan stat ihalesinin ardından Batman'ın Şafak mahallesindeki 16 Mayıs şehir stadyumu ile Atatürk kapalı spor salonunun beton yığınına dönüştürülmemesi için semt sakinleri imza kampanyası başlattı.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği indirim kampanyasının ilk gününde, yaklaşık bin 300 başvuru yapıldı

çorum toki kampanyası Haberi

çorum toki kampanyası

1) Ankara: Elmadağ'da alt gelir grubu için 336 konut. 84 metrekare evlerin fiyatı 45 bin 401 YTL ile 69 bin 156 YTL arasında. Başvurular 14 Kasım ile 10 Aralık tarihleri arasında Elmadağ Kaymakamlığı'na yapılabilecek.

 

2) Bursa: Yıldırım Akçağlayan'da 256 konut. 103 ile 158 metrekare arasında değişen konutların fiyatı 119 bin YTL ile 223 bin YTL arasında. Başvurular 12 Kasım...