05 / 05 / 2024

çorum toki TSE Araç Kontrol Merkezi Binası yapım işi ihalesi

çorum toki TSE Araç Kontrol Merkezi Binası yapım işi ihalesi

Çorum İlinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ'den Çorum Karatay'a 500 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum'daki emekliler için planladığı 500 konutluk projenin Silmkent-Kuruçay mevkiinde hayata geçeceği öğrenildi.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum 2. Etap Devane Konutları'nın temeli atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Devane’de . Etap konutlarının temeli atıldı. İhalesi 11 Şubat'ta gerçekleşen projenin 500 gün içinde tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Çorum Bayat'ta talep toplayacak!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi.

Çorum Gemici TOKİ Konutları'nda imzalar atıldı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum’un Osmancık ilçesine yapılacak olan Gemici TOKİ Konutları ihalesini alan firma ile sözleşme imzalandı.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 100 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum’un Uğurludağ ilçesinde 100 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Çorum'a 100 konut!

TOKİ tarafından Çorum’un Uğurludağ ilçesinde 100 konut inşa edilecek. 6 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Çorum Uğurludağ 100 konut ihalesi bugün!

TOKİ Çorum'un Uğurludağ ilçesinin Yeşildağ Mahallesi'nde 100 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi yaptıracak. Konut ve ticaret merkezi inşaat ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

çorum toki TSE Araç Kontrol Merkezi Binası yapım işi ihalesi Haberi

çorum toki TSE Araç Kontrol Merkezi Binası yapım işi ihalesi

Çorum İlinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için