28 / 04 / 2024

Çorum Uğurludağ yatırım 2019

Çorum Uğurludağ yatırım 2019

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Ne altın ne de dolar elinde 1 tane bile bu yatırım aracı olan havalara uçacak! 

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için şu an doğru zaman mı?

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının ve dövizin şu anki seviyede duramayacağına dikkat çekti ve “Bozdurup konut almak daha karlı bir yatırım. Ev fiyatları yakında çok yükselecek. Bir büyük daire yerine 2 tane 1+1 almak daha kazançlı” dedi

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Pandemi sürecinde yatırım ofislerinin faaliyetleri arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, "Şu anda yatırım kararı alınmış toplam 52 proje var. Bu projelerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar dolar, taahhüt edilen istihdamı ise 10 bin 500 civarında." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Çorum Uğurludağ yatırım 2019 Haberi

Çorum Uğurludağ yatırım 2019

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde partililere seslendi. Ceylan, “Bu coşku ile birlikte 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız" diye konuştu.

12 milyonluk konutlar
Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi veren Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını, 12 milyonluk konutlar inşa ettiklerini söyledi. Ceylan, “Bu ne demek oluyor; yemezsen, yedirmezsen millete hizmet ediyorsun. Bu konutlar bitsin, yine nereye isterseniz aynı şekilde oraya da bir konut inşa etme sözünü veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Her iki ilçe ziyaretinde de özellikle çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Ceylan, “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Yaşlılarımız ise bizleri geçmişidir. Onların birikimleri ve tecrübeleri bizler için önemlidir. Hükümet olarak bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman çocuk ve...