01 / 05 / 2024

Çorum yolda kalan bina

Çorum yolda kalan bina

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Miras kalan arazinin işlemleri için gittiği noterde hayatının şokunu yaşadı! Soyadı benzerliği arsayı 4'e böldü!

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde, miras kalan arazinin işlemleri için gittikleri noterde hayatlarının şoku ile karşılaştılar...

Çorum’da tarihi yapıların restorasyonu başladı!

Çorum'da Osmanlı döneminden miras kalan tarihi yapılarda restorasyon çalışmaları başladı. 

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Roma bir kez daha çöküyor!

Dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareler, dev martılar ve hatta yaban domuzları, durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan belediye otobüsleri ve daha onlarca neden Roma'nın bir kez daha çöktüğünü gözler önüne seriyor...

Çorum Kandiber Kalesi'ndeki tarihi surlar restore edilecek!

Çorum'daki Kandiber Kalesinin ikinci etap restorasyon çalışmaları kapsamında tarihi surlar restore edilecek. Osmancık Belediye Başkanı Karataş, kalenin günümüze kalan surlarının aslına uygun olarak restore edileceğini söyledi.

Yüksekova'da planda konut olarak görülmeyen yerler taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar planında konut olarak görülmeyen yolda kalan yerler, çürük alanlar, yeni yere taşınacak. Metrekaresine göre site içinde evler vereceğiz" dedi.

Manisa Yunusemre'de Horozköy Camii'nin minaresi yıkıldı!

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine, imar planına göre yolda kalan ve yolun daralmasına neden olan Atatürk Mahallesindeki Horozköy Camii minaresinin yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Çorum Merkez kura çekiliş listesi!

TOKİ Çorum Merkez'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler kurayla satılıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 108 ay vade uygulanıyor. İşte TOKİ Çorum Merkez kura çekiliş listesi...

Çorum Merkez TOKİ Konutları başvuruları bugün başlıyor!

Çorum Merkez TOKİ Konutları başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta kalan tutar için 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru ücreti 2 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap son başvuru tarihi 30 Aralık 2015. Emekli kategorisinde 30 adet konutun satışa sunulduğu projede yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay vade uygulanıyor.

Çorum yolda kalan bina Haberi

Çorum yolda kalan bina

Çorum Belediyesi, yoğun olan şehir içi trafiği rahatlatmak için yapımı planlanan 650 metre uzunluğuna sahip, 25 metre genişliğindeki bağlantı yolu projesi için çalışmalara devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında; 22 milyon 963 bin liralık kamulaştırma çalışması yapılan güzergâhta birçok binanın yıkıldı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; kamulaştırma bedeli itiraz edilmiş bazı binalar davalık oldu. Bölgede bazı binaların yıkımına başlanamadı. Asfalt döküm işlemi henüz yapılmayan bağlantı yolu, araç ve yaya trafiğine açıldı.

Sürücüler, dava nedeniyle yıkılamayan ve büyük bölümü yol ortasında kalan 3 katlı binanın önünde boş bırakılan kısımdan dönüp yollarına devam etmek zorunda kalıyor. Sürücüler, özellikle gece karanlığında önlerine bulunan binanın tehlike yarattığını söyleyerek soruna çözüm bulunmasını talep etti. Belediye yetkilileri, söz konusu binanın, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yıkılacağını...