03 / 05 / 2024

çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi

çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Çorum'un Yaydiğin Köyü civarında inşaatına başlanan yeni iş yerlerinden 116'sı tamamlandı.

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çorum'da izinsiz yapılar yıkılacak!

Çorum merkez ve ilçelerinde köy içlerinde ve tarım arazilerinde yer alan izin alınmadan inşa edilen yapıların yıkılacağı açıklandı.

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

AK Parti'nin Çorum'daki yeni binasına yıkım kararı!

Çorum'un Kadeş Barış Meydanı'nda AK Parti İl Başkanlığı'nın taşınması amacıyla hazırlanan yeni parti binasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Binanın yıkılmasına karar verildi.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Haberi

çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi

Güvenlik açısından Türkiye’ye örnek bir sanayi sitesini Çorumlu esnaf ve sanatkarlara kazandırmayı amaçlayan S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Yaydiğin Köyü civarında yapımı süren yeni iş yerlerinden 116'sının kaba inşaatı tamamlandı.

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret edip, Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarda gelinen son noktalarla ilgili bilgi adı ve inşaat alanını inceledi. Beraberinde Birlik yöneticileri Nesimi Özkubat, Halil Gürbüzer ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal’la birlikte ziyaret ettiği kooperatifte, inşaat alanınd bulunan çalışmaları yerinde inceleyen ÇESOB Başkanı Recep Gür, kısa sürede yoğun bir çalışma performans gösterip Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun’a ve kooperatif yöneticilerine gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yeni...