02 / 05 / 2024

Çorum Zanaatkarlar Sitesi projesi

Çorum Zanaatkarlar Sitesi projesi

S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorum’a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için kolları sıvadı.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde 116 iş yerinin yapımı tamamlandı!

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Çorum'un Yaydiğin Köyü civarında inşaatına başlanan yeni iş yerlerinden 116'sı tamamlandı.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi'nin proje hazırlıkları başladı!

S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorum’a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için kolları sıvadı.

Ahi Evran Projesi, Çorum'a hayat verecek!

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından hazırlanan Ahi Evran Sanayi Şehri Projesi, Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi arasında köprü olacak.

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu!

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Sungurlu'da asfalt serme çalışması başladı!

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ilk asfalt serme çalışmasına Hacettepe Mahallesi Ahmet Yesevi Sitesi Mevkinde başladı.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 440 dükkanın yapımı son aşamada!

Çorum Küçük Sanayi Sitesi, Yaydiğin Köyü Yolu’nda inşaatı devam eden 440 işyerinin yapımı son aşamada. Dükkânların yapımı tamamlandığında Aşağı Sanayi’de faaliyet gösteren esnaf, bu dükkânlara taşınacak.

Çorum Park'ın ihalesi gerçekleşti!

Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi.

Çorum'daki 456 iş yerinin inşa çalışmaları hızlı başladı!

S.S. Çorum Hitit 19 Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi Çorum - Ankara yolu üzerinde yapımına başlanan 456 iş yerinin inşa çalışmaları hızlı başladı.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi projesi 720 günde tamamlanacak!

S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından oto tamirci esnafını işyeri sahibi yapacak ve sanayide yaşanan işyeri sıkıntısını önemli ölçüde ortadan kaldıracak proje için 3 teklif geldi.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde satılık gayrimenkul: 2 milyon 375 bin liraya!

Çorum Belediye Başkanlığı Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi 'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 28 Nisan 2014 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Çorum Belediye Başkanı Çorum'da yapımı süren projeleri inceledi!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

Çorum'da Kültür Sitesi ve İş Merkezi yıkım işi: 45 bin lira!

Çorum Belediye Başkanlığından: Çorum Karakeçili Mahallesi'nde bulunan Kültür Sitesi ve İş Merkezi binasının yıkım işi hale edilecek

KİPTAŞ Erguvan Sitesi, 6 Ocakta satışta! 90 bin TL'ye!

6 Ocak'ta satışa çıkacak olan KİPTAŞ Erguvan Sitesi'nde fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla 120 ay yüzde 0,65 faizle konut kredisi kullanılabiliyor...

Çorum Zanaatkarlar Sitesi projesi Haberi

Çorum Zanaatkarlar Sitesi projesi

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası öncülüğünde kurulan S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorum’a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için kolları sıvadı.


Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, yeni kurulan kooperatifleri hakkında basın toplantısı düzenledi. 


Odada gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda kooperatif üyesi de eşlik ederken, Necmettin Uzun, Çorum esnafının her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında, Yaydiğin civarına 614 dönümlük bir alana modern bir sanayi sitesi yapılması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Hedeflerinin Çorum ve bölgesine hitap edecek güzel bir sanayi sitesi oluşturmak olduğunu kaydeden Uzun, "Proje çalışmalarına biran önce başlayacağız. Proje çalışmalarının akabinde işyerlerinin yapımını da hızlı bir şekilde bitirmeyi planlıyoruz. Kooperatif olarak şehrimizin farklı bölgelerinde hizmet veren hurdacı, mermerci, kömürcü, karoserci, keresteci, makinacı,...