18 / 05 / 2024

çoruma atletizm stadı mı yapılacak

çoruma atletizm stadı mı yapılacak

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’a yaptırılacak olan Atletizm Stadı ihalesi yapıldı. Genel Müdürlük Tesisler Daire Başkanlığında önceki gün yapılan ihaleye 14 firma katıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

İbrahim Şahin İlkadım Atletizm Stadı'nın inşaatını inceledi!

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.

Karabük Ayyıldız Stadı uluslararası organizasyonlara açıldı!

KBÜ Ayyıldız Stadı'na ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmesi için FIFA-UEFA kriterlerine uygunluk, atletizm pistine de Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Class 2 sertifikası verildi

Çorum Atletizm Stadı'nın ihalesi yapıldı!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’a yaptırılacak olan Atletizm Stadı ihalesi yapıldı. Genel Müdürlük Tesisler Daire Başkanlığında önceki gün yapılan ihaleye 14 firma katıldı.

Bursa Atatürk Stadı'nın atletizm pisti, tören, konser alanı olması isteniyor!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği ( TMMOB ) Bursa Koordinasyon Kurulu, Atatürk Stadı’nın yıkılmak yerine, atletizm pisti, tören ve konser alanı şeklinde kullanılmasını istedi...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak:Balkan Atletizm Şampiyonası'na hazırız!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mart ayında düzenlenecek Balkan Atletizm Şampiyonası'na 300 sporcunun katılacağını belirterek, "Bütün resmi kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızla bu uluslararası organizasyona hazırız" dedi

İnönü Stadı kavgası bir de tiyatro doğurdu!

Osmanlı'nın ilk tiyatro binası, İnönü Stadı yapılırken yok edilmişti. Şimdi Dolmabahçe Saray Tiyatrosu'nun tekrar yapılması isteniyor

İBB, yeni stadına 2013'te kavuşacak!

6 yıldır Süper Lig'de mücadele eden ve bugüne kadar maçlarını Bayrampaşa ve Olimpiyat Stadılarında oynamak zorunda kalan İ.B.Belediyespor bir yıl sonra kendi stadına kavuşacak

çoruma atletizm stadı mı yapılacak Haberi

çoruma atletizm stadı mı yapılacak


İhale Komisyonu teklifleri aldı ve değerlendirmeye başladı. Bir haftalık bir incelemenin ardından ihaleyi kazanan firma açıklanacak. Bu açıklamanın ardından itiraz süreci başlayacak ve itiraz olmaması halinde ise kazanan firma önümüzdeki ay içinde işe başlayacak.

TOKİ’de bulunan Spor Salonu arkasındaki alanda yapılacak olan Atletizm Stadı’nda tüm Atletizm yarışmalarının yapılacağı alanlar bulunacak. 

Öte yandan bu ihalenin içinde merkez 1 nolu sentetik çim sahanın ışıklandırılması ve 2 nolu sentetik çim sahanın ise yüzeyinin komple değiştirilmeside bulunuyor. Kazanan firmanın işe başlamasının ardından öncelikle olarak 2 nolu saha yüzeyinin değiştirilmesi ve kısa sürede yenilenmesi amaçlanıyor. Atletizm Stadı’nında önümüzdeki yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.



Çorum...