08 / 05 / 2024

çorumda 11 okul mu yapılacak

çorumda 11 okul mu yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ilçelerle ilgili istişare toplantıları devam ediyor. Süleyman paşa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu'da yapılacak yatırım ve çalışmalar görüşüldü.

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Velileri üzecek haber; Okul kıyafetlerine yüzde 60 zam

Yaklaşan okul açılışı öncesinde, velileri endişelendiren bir haber geldi. 11 Eylül'de başlayacak olan okul dönemi maratonunda, okul kıyafetlerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 60 arttı. Yükselen maliyetler, hem satıcıları hem de velileri şikayet ettiriyor.

Okul öncesi MediaMarkt'tan indirim! Akıllı saat, tablet, laptop... İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okullar açılmadan önce MediaMarkt, teknolojik ürünlerini inanılmaz fiyatlarla satışa çıkardı! MediaMarkt'tan güzel haber geldi! Akıllı saat, tablet, laptop... Peki, MediaMarkt'ta akıllı cihazların fiyatları n ne kadar?İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Tokat'a yeni okul müjdesi!

Tokat İli, Turhal İlçesi Osman Gazi Mah. 1 Adet 16 Derslikli Okul, Cumhuriyet Mah. 2 Adet 16 Derslikli Okul, Zile İlçesi Osman Gazi Mahallesi 1’er Adet 12 Derslikli Okul ve 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde hayata geçirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Tekirdağ Büyükşehir, 11. okulunun temelini attı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Saray hariç diğer ilçelerden sonra 10. okulun temeli Marmara Ereğlisi ilçesinde atıldı.

Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “11 İlçeye 11 Okul Projesi” kapsamında inşa edilen Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

İsmet İnönü İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen İsmet İnönü İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Adıyaman’da 7 okul ve 11 dernek kapatıldı!

Adıyaman’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf kapatıldı.

çorumda 11 okul mu yapılacak Haberi

çorumda 11 okul mu yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ilçelerle ilgili istişare toplantıları devam ediyor. Süleyman paşa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu'da yapılacak yatırım ve çalışmalar görüşüldü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşen toplantıda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. 


ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR 

Tekirdağ Büyükşehir Bel aliye Başkanı Kadir Albayrak toplantıda yaptığı konuşmada, "Çalışmalarımız koordineli bir biçimde ilerliyor ve giderek hız kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler olarak sistemimiz tam anlamıyla oturmaya başladı. 1.1.2016 tarihi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler açısından bir milat olacak. Düzenlediğimiz bu toplantılarımız son derece faydalı geçiyor. Toplantıların devamını sizlerin ev sahipliğinde yapacak ve aynı zamanda yatırımları yerinde göreceğiz. Hedefimiz 30 Mart 2019 da verdiğimiz vaatleri yerine getirmiş yönetimler ve büyük...