28 / 04 / 2024

Çotanak Arena ne zaman

Çotanak Arena ne zaman

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena ne zaman Haberi

Çotanak Arena ne zaman

Giresun'da inşasına başlanan spor kompleksi 22 bin 28 seyirci kapasiteli stadın yanı sıra diğer yapılarıyla sosyal yaşama da hizmet verecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yaklaşık bir ay önce Aksu mevkisinde temeli atılan spor kompleksinde, Çotanak Arena Stadı'nın yanı sıra olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağaza yer alacak.


Spor kompleksindeki en önemli yapı olarak kamuoyunda heyecan oluşturan 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Arena Stadı ön plana çıkıyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un maçlarını oynayacağı stadyumun inşaatının 1,5 yılda tamamlanması planlanıyor.


Stadyumda 84 protokol, bin 413 VIP ve loca, 75 engelli seyirci, 76 basın, 20 bin 380 standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk yer alırken, bir protokol, 48 standart olmak üzere bünyesinde tuvalet...