21 / 05 / 2024

Çotanak Arena nerede yapılacak

Çotanak Arena nerede yapılacak

Çağatay Kılıç, Çotanak Arena ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kılıç, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda Çotanak Arena Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile TOKİ arasında yapılan protokoller kapsamında spor tarihinin en büyük yatırımları yapılmaktadır" dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Çotanak Arena'nın ihalesi bugün!

Giresun'a yapılacak 20 bin kapasiteli Çotanak Arena Stadı ile bin kişilik olimpik yüzme havuzunun ihalesi bugün yapılacak.

Çotanak Arena nerede yapılacak Haberi

Çotanak Arena nerede yapılacak


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çotanak Arena ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  Kılıç, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda Çotanak Arena Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalarını değerlendirdi. 

AK Particilerin sözler vermesine rağmen Çotanak Aena ile ilgili hala ortada bir şey olmadığı yönündeki eleştirisine Bakan Kılıç, "2013 yılında Giresun Stadıyla ilgili olan protokol TOKİ'yle imzalanmıştır ve şu anda da proje çalışmaları devam etmekte. Proje çalışmaları nihayete erince de ona göre hareket edilecek" dedi. 



Giresun...