28 / 04 / 2024

Çotanak Arena son durum

Çotanak Arena son durum

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Çotanak Arena'nın proje çalışmaları devam ediyor!

Çağatay Kılıç, Çotanak Arena ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kılıç, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda Çotanak Arena Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Çotanak Arena son durum Haberi

Çotanak Arena son durum

Giresun'da inşasına başlanan spor kompleksi 22 bin 28 seyirci kapasiteli stadın yanı sıra diğer yapılarıyla sosyal yaşama da hizmet verecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yaklaşık bir ay önce Aksu mevkisinde temeli atılan spor kompleksinde, Çotanak Arena Stadı'nın yanı sıra olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağaza yer alacak.


Spor kompleksindeki en önemli yapı olarak kamuoyunda heyecan oluşturan 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Arena Stadı ön plana çıkıyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un maçlarını oynayacağı stadyumun inşaatının 1,5 yılda tamamlanması planlanıyor.


Stadyumda 84 protokol, bin 413 VIP ve loca, 75 engelli seyirci, 76 basın, 20 bin 380 standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk yer alırken, bir protokol, 48 standart olmak üzere bünyesinde tuvalet...