30 / 04 / 2024

Çotanak Arena

Çotanak Arena

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Çotanak Arena'nın ihalesi ne zaman?

Türk-Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesi Derneğinin davetlisi olarak Amerika’da temaslarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en güzel statlarından biri Giresun'a geliyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli, "Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor. Dünyanın en güzel statlarından birini Giresun'a yapacağız." dedi.

Çotanak Arena'nın proje çalışmaları devam ediyor!

Çağatay Kılıç, Çotanak Arena ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kılıç, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda Çotanak Arena Stadı ile ilgili yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile TOKİ arasında yapılan protokoller kapsamında spor tarihinin en büyük yatırımları yapılmaktadır" dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Çotanak Arena'nın ihalesi bugün!

Giresun'a yapılacak 20 bin kapasiteli Çotanak Arena Stadı ile bin kişilik olimpik yüzme havuzunun ihalesi bugün yapılacak.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi ertelendi!

Giresun'a yapılması planlanan Çotanak Arena Stadı ve olimpik yüzme havuzunun ihalesinin 11 Temmuz'a ertelendiği belirtildi. Çotanak Arena Stadı 20 bin seyirci kapasiteli olacak.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi 15 Haziran'da!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Çotanak Arena Stadı ile 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapım işinin 15 Haziran tarihinde Toki tarafından ihaleye çıkacağını açıkladı.

Çotanak Arena Haberi

Çotanak Arena


TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

113.540 metrekarelik inşaat alanına sahip olan stadyum, futbol sahası, kapalı olimpik havuz ve mağazalardan oluşacak.


Son 5 yılda Türkiye’de Osmanlı Arşivi ve Posta İşletme Merkezi gibi projelerin yanı sıra 6.700 konut, ticari merkezler, spor tesisleri gerçekleştiren ve yurtdışında pek çok projeye imza atan Siyahkalem’in Genel Müdürü İbrahim Özdemir inşaat sektöründe sahip oldukları deneyimi, Giresun’a çevre, doğa ve insanla iç içe bir spor kompleksi kazandırmak için kullanacaklarını belirterek “20.000 seyirci kapasiteli stadyum ve 1.000 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzundan oluşan Çotanak Arena’nın da estetik, doğa, sosyal doku ve sürdürülebilir yaşam kavramlarını göz önünde bulundurarak tasarlanmış olması bizim kurum...