05 / 05 / 2024

Coverings Fuarı

Coverings Fuarı

ABD’de seçimleri kazanan Donald Trump’ın, ülkede yatırımlara ağırlık vereceğini açıklaması ve inşaat akımını tekrar başlatacak olması Türk mermer ve maden ihracatçısını sevindirdi. 2017 yılına çok hızlı giren sektör Amerika’ya yapılan ihracatını yüzde 51 artırdı.

Türk doğal taş sektörü Coverings Fuarı'ndan umutlu döndü!

ABD’nin Chicaco eyaletinde düzenlenen Coverings Fuarı'nda Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Sektör, yoğun iş temaslarında bulundukları fuarın ardından 2016 için umutlandı.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

ABD’nin lüks rezidanslarına Türk mermeri!

ABD’nin Şikago şehrinde düzenlenen Coverings fuarında Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Fuarda 200 milyon dolarlık iş bağlantısı sağlandı.

Türk doğal taş sektörü Coverings Fuarı'ndan umutlu döndü!

ABD’nin Chicaco eyaletinde düzenlenen Coverings Fuarı'nda Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Sektör, yoğun iş temaslarında bulundukları fuarın ardından 2016 için umutlandı.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Bien 14-17 Nisan'da ABD'deki Coverings 2015 fuarına katılacak!

Karo seramik alanında dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings fuarında BİEN, yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

Ege Seramik, ABD'de Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, 14 - 17 Nisan tarihlerinde ABD 'nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı'na yeni serileriyle katılacak.

Ege Seramik yeni serilerini Amerika’da tanıtacak!

Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, özgün ve şık tasarımlarını 14-17 Nisan tarihlerinde Amerika’nın Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı’nda tanıtacak.

ABD’nin en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 33 firma katıldı!

Türk doğal taş markasını yaratmak isteyen sektör temsilcileri, Amerika’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’da ülkemizi başarıyla temsil etti...

Ege Seramik Las Vegas'ta Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek Coverings Fuarı'na katılacak. Ege Seramik açıklamasına göre şirket, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihlerinde Las Vegas’taki Coverings Fuarı’nda yeni serilerini sergileyecek...

Ege Seramik, Amerika pazarında güçleniyor!

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan – 02 Mayıs tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek.

Ege Seramik, Amerika pazarında güçleniyor!

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan – 02 Nisan tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek...

ABD’nin en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 32 firma katılıyor!

Türk doğal taş sektörü ihracatçıları birliği, Amerika ’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’ da ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor.

Coverings Fuarı Haberi

Coverings Fuarı

4 – 7 Nisan 2017 tarihleri arasında ABD’nin Orlando şehrinde, düzenlenen Coverings Fuarı’nda 80’e yakın Türk firmasıyla gövde gösterisi yaptıklarını anlatan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk Çevik, sektör olarak Amerika’nın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.  Çevik, ‘’Geçtiğimiz sene Ocak ve Şubat ayı maden ve türevleri satışımız Amerika’ya 49 milyon dolar iken bu sene ise yüzde 51 artışla bu rakam 75 milyon dolara çıktı. Bu rakamın yüzde 50’sini mermer ve traverten oluşturuyor” dedi.

 MEKSİKALILAR’IN PAZAR PAYINI ALACAĞIZ 

İhracat rakamlarının geçen seneye göre daha iyi başladığını kaydeden Çevik şunları söyledi: ‘’Mermer ve traverten ihracatındaki yükseliş havanın iyileşmesi ile önümüzdeki aylarda çok daha iyi olacak. Özellikle Amerika’ya ihracat yapan kesilmiş mermer ve traverten üreticisi firmaların bu sene hedeflerini...