14 / 05 / 2024

Çözen Gayrimenkul

Çözen Gayrimenkul

Çözen Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Ayda Demirpençe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A3 Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özen, Ahmet Ezgin ve Ali Rıza Babaoğlan ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barış Özen tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Kristal Türkiye gayrimenkul satış sürecini dijitale taşıdı!

Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çekti.

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Bir Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Özen ve Canan Güzel ortaklığında kuruldu.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Çözen Gayrimenkul Haberi

Çözen Gayrimenkul

Çözen Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Ayda Demirpençe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. Çözen Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar...almak satmak satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çözen Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi adres: Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi, Okul Caddesi,...