15 / 05 / 2024

Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Akman tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Savcı Özdemir tarafından kuruldu.

Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Yunus Akman tarafından kuruldu.


Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,gayrimenkul,alışveriş merkezi,ticarethane inşaatlarınıyapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Çözüm Beton İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Şenlikköy Mh.Vişneli Sk.N.2/3...