16 / 05 / 2024

Çözüm Evi Gayrimenkul nerede

Çözüm Evi Gayrimenkul nerede

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Konutta finansmana fon çözümü! Uzmanlar uyardı: Mağduriyet yaratabilir!

Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken, konut kredi faiz oranları uçtu. Konut satışları düştü. Konut satışlarındaki bu düşüş gayrimenkul şirketlerini çözüm arayışına itti.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi kuruldu!

M Arda Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ve Medikal Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yasin Bayram tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?

TOKİ'den ev satın alan vatandaşlar bazen bu haklarını devretmek isteyebiliyor. Siz de "TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?" sorusunun yanıtını arıyorsanız, işte yanıtı...

GYODER Çözüm Pltaformu'nda gayrimenkul değer kavramları tartışıldı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından gerçekleşen GYODER Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerleri ele alındı. 

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

 Sevenhill Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sevenhill Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emircan Gözübüyük tarafından kuruldu.

‘GYODER Çözüm Platformu’nda yeni çalışma düzeni konuşulacak!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Çözüm Platformu toplantısında ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

Çözüm Evi Gayrimenkul nerede Haberi

Çözüm Evi Gayrimenkul nerede

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını ya İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi...