30 / 04 / 2024

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat adres

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat adres

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Bali tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Bakan Özhaseki açıkladı: 1 milyon 918 bin 855 bağımsız birim kentsel dönüşüm kapsamında! Her yıl 400 bin konut dönüşecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili son rakamları paylaştı. İşte o rakamlar...

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi, 11 binada toplamda 20 bağımsız bölüm yıkıldı.

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat adres Haberi

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat adres

Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Bali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve müteaahhitlik işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çözüm Kentsel Dönüşüm İnşaat Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi, No:38...