27 / 04 / 2024

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle temeli 4 Kasım 2022 tarihinde atılmış olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle inşa edilen “Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi”nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı.   

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 82 bin 792 metrekarelik alanda toplam 776 yeni konut ve 47 de iş yeri yapılıyor. Dost Beykoz'un aktardığı habere göre Beykoz Tokatköy’de depreme dayanıklı evlere kavuşmayı bekleyen hak sahipleri ilk defa daireleri gezdi.

Aydınlık ve kullanışlı tasarıma sahip 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar aileleriyle proje alanına gelen hak sahipleri tarafından da çok beğenildi.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi nin yüzde 70 i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz Tokatköy sakinleri için tüm detayların düşünüldüğü 3 oda 1 salon örnek dairelerde oturma odası, geniş bir salon, çocuk odası, yatak odası, mutfak ve banyo bulunuyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, konutları görmeye gelen hak sahiplerine eşlik ederek onların sevincini de paylaştı.

Ailelerle gerçekleştirdiği buluşmada Beykoz'da kentsel dönüşümün hızla devam edeceğini dile getiren Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın “Burada güzel yapılar ortaya çıkmaya başladı. İnşallah bu yıl sahiplerine teslim edilecek.  Söz konusu bu sürece başlarken sahada ana muhalefet ve bazı dernekler ortaya çıktı. İnsanlar konutlarından sokağa atılıyor gibi hava yaratıldı. Bugün gelinen noktada görüyorsunuz hak sahipleri 2 senelik kira bedeline konut sahibi olacaklar. Beykoz’da toplamda 51 bin bina var, 47 bin tanesi kaçak ve kamu arazisine inşa edilmiş. Bu binalar çürük, olası depreme karşı yenilenmesi gerekli.. Yetki aldığımız takdirde Beykoz'da afet referanslı süreç hızlanarak devam edecek. İlçemizde kimse yerini yurdunu satmasın, buralar altın değerindedir.” diye konuştu.

 

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 


Geri Dön