29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Emekli maaşları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.



Emekli maaşları gündemden düşmezken, milyonlarca emekli vatandaşın bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağı açıklandı. Emekli vatandaşların merakla beklediği söz konusu bu düzenleme bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’na gelecek. Emekli maaşları ile ilgili tartışmalar devam ederken Ekonomist Mert Başaran'dan da konu ile ilgili bir paylaşım geldi. 

Resmi X hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran emekli maaşları ile ilgili olarak çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Mert Başaran paylaşımında "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.

Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde: 

Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin! 
Bu seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!
Asgari ücret altı emekli maaşı olmaz!

Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

 

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön