28 / 04 / 2024

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...



Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Forum Trabzon AVM (Trabzon İli Ortahisar İlçesi 616 ada 17parsel) İskan hakkında açıklama yaptı. 

Avrupakent GYO portföyünde yer alan Forum Trabzon AVM'nin  (Trabzon İli Ortahisar İlçesi 616 ada 17 parsel)  tadilat projesi tamamlandı. 23 Şubat 2024 tarih ve 2024/18 sayı numarası ile Yapı Kullanım İzin Belgesi (iskan) alındı. 

Söz konusu yapı kullanım izin belgesi ile oluşturulmuş 10 bin 191 metrekarelik ilave alan kiralanmak amacıyla değerlendirilecek. 

Forum Trabzon AVM'nin inşaat ruhsatı 11 Aralık 2023'te  Trabzon İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmişti. Söz konusu alışveriş merkezinde tartışmalara neden olan ek bina inşaatının durdurulma sebebi  mevzuata aykırı çalışmalar yapılması olmuştu. 

Ancak mahkeme kararına rağmen AVM'deki çalışmalar sürdürüldü. 

Forum Trabzon AVM ye izin çıktı: Avrupakent GYO dan son dakika açıklaması! 

AVRUPAKENT GYO'NUN YATIRIMLARI TAM GAZ

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, geçtiğimiz günlerde de Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon Türk Lirası bedel ile Pantur Otelcilik'e kiraya verildiği açıklanmıştı. 

Söz konusu kira sözleşmesinin  1 Şubat 2024 tarihinde yapıldı ve 1 sene süreyle işletilmesi için imzalandığı belirtildi. 

Avrupakent GYO Swissotel Resort Bodrum Beach'in 580 milyon Türk Lirası bedelle satın alındığını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. 

Ayrıca, Avrupakent GYO, Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları projelerinden iş yeri ve dükkan olmak üzere pek çok gayrimenkul de satın aldı. 

Şirket, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan, Avrupa Residence Yamanevler'den 415 milyon TL'ye 23 adet gayrimenkul, Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis satın alındığını açıkladı.

Ayrıca Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı ve Halkalı'dan 3 katlı binayı da satın aldı. 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!


Geri Dön