16 / 05 / 2024

Çözüm Platformu toplantısı

Çözüm Platformu toplantısı

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Kiracılar acil çözüm bekliyor: 'Kiraya yılda 5 kez zam uygulandı, nefes alamıyoruz, sokakta mı kalalım?'

Yüksek kira fiyatları, sık sık gündem olmaya devam ediyor. Çözüm platformu Şikayetvar'a kiracılardan gelen şikayetler, kira zamlarının vatandaşları zor duruma düşürdüğünü ortaya koydu. İşte o şikayetler... 

GYODER Çözüm Pltaformu'nda gayrimenkul değer kavramları tartışıldı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından gerçekleşen GYODER Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerleri ele alındı. 

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

‘GYODER Çözüm Platformu’nda yeni çalışma düzeni konuşulacak!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Çözüm Platformu toplantısında ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta!

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çözüm Platformu toplantısı Haberi

Çözüm Platformu toplantısı

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi. Online olarak yapılan ve toplamda 345 katılımcı ile interaktif şekilde yapılan toplantının açılış konuşmasını GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neşecan Çekici gerçekleştirdi. Çekici, Çözüm Platformu’nun gündeminde değer ve değerlemeyle ilgili ihtiyaçlar, süreçler ve uygulamalar olduğunu dile getirirken bu toplantının çıktılarının sektör için atılacak adımlar için yol gösterici olacağına dikkat çekti. Çekici ayrıca konuşmasında GYODER’in yeni yönetim kurulunun gelecek günlerde “Tabiat, Teknoloji ve Tasarım” üçlemesini sahiplenerek bu misyon ile yepyeni projelere imza atacaklarına vurgu yaptı.

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Hepşen ve İş GYO Hukuk Müşaviri Av. Pınar Ersin'in moderatörlüğünü üstlendiği GYODER...