19 / 05 / 2024

Çözüm Restorasyon Mimarlık adres

Çözüm Restorasyon Mimarlık adres

Çözüm Restorasyon Momarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Andaç Yiğitalp  Çamaş ve Cem  Özmen ortaklığında kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Çözüm Restorasyon Mimarlık adres Haberi

Çözüm Restorasyon Mimarlık adres

Çözüm Restorasyon Momarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Andaç Yiğitalp  Çamaş ve Cem  Özmen ortaklığında kuruldu.
 

Çözüm Restorasyon Mimarlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işlerini yapmak , konut, müstakil konut , işyeri, işhanları, fabrikalar, ticarethane, sanayi yapıları , yollar, turistik tesisler, tatil köyleri, baraj ve göletler, sanat yapıları, alt yapı inşaatları, prefabrike inşaatlar, arıtma ve çevre tesisleri, havuz, arıtma tesis inşaatları, su getirme ve kanalizasyon, renovasyon, restorasyon, rekonstrüksiyon, çelik konstrüksiyon inşaatlarını yapmak, her türlü onarım, bakım, iç dekorasyon, boya, tamirat, tadilat işleri, çatı yapım , park, bahçe düzenleme, peyzaj işleri,yalıtım, izolasyon işleri, inşaat elektrik, sıhhi tesisat , doğalgaz tesisatı...