02 / 05 / 2024

Creavit 2016 serileri

Creavit 2016 serileri

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Creavit Altın Serileri, modern dünyanın altınla uyumunu yansıtıyor!

Altının yalnızca gösteriş ve ihtişamdan ibaret olmadığını düşünenler için üretilen Creavit Altın Serileri, kalitenin estetikle dansını kusursuz banyolarda canlandırıyor.

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükselen proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak.

Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016'da!

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde daireler Eylül 2016'da teslim!

İstanbul Anadalu Yakası Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul Orman Evleri'nin 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor.

Gökdeniz Kartal'da teslimler Şubat 2016'da!

Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 265 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin Şubat 2016'da yapılması planlanıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde teslimler Eylül 2016'da!

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Kent Meydanı 2016'da açılacak!

Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen Kent Meydanı projesindeki konutlar 2016 yılının sonunda teslim edilmek üzere hazırlanıyor.

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2016 yılında tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen Kent Meydanı projesi tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Proje; 2016 yılında tamamlanacak.

Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor!

Kalite ve mükemmellik anlamlarına gelen “ Class Banyo Mobilyası ” önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor.

Creavit 2016 serileri Haberi

Creavit 2016 serileri

Tam açılır çekmecesi, tabloyu andıran LED ışıklı aynası, geniş alt modülü ve aynası ile minimalist çizgilerin çekiciliğini banyolara taşıyor. Creavit, göz alıcı bir sanat eseri gibi banyoları güzelleştiren Art Banyo Mobilyası’nı, Creavit Altın Serileri ile kusursuz bir uyum içerisinde kombinleyerek gösterişten uzak bir mekân algısı içerisinde farklı tarzları buluşturuyor.


Creavit Altın Serileri, modern çizgilerin altın rengiyle bezendiği etkileyici görselliklerinin yanında, pratik ve konforlu tasarımlarıyla da kullanıcılara sade bir şıklık sunuyor.Su damlasından ilham alınarak tasarlanan, dış yüzeyde oldukça ince bir form yakalayarak banyolarda şıklığı tamamlayan Drop Altın Renkli Kumanda Paneli, sudan aldığı yaşam enerjisini banyolara taşıyor. Estetik görünümüyle banyoların havasını değiştiren, duvara montajıyla banyosunda yerden tasarruf etmek isteyenleri düşünen Altın Renkli Asma Klozet, işlevsel ve konforlu yapısıyla modern banyoların vazgeçilmezlerinden oluyor....