26 / 07 / 2024

Creavit Alegro modeli

Creavit Alegro modeli

Zıtlıkların dansı, Creavit Alegro Banyo Mobilyasının ilham kaynağı oluyor. Creavit’ in 100 cm’lik banyo mobilyası Alegro’ da siyah beyazla, klasik çizgiler modernle, sadelik şıklıkla harmanlanıyor.

Ödül İstanbul kampanyalı ödeme modeli!

Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Ödül İstanbul kampanyalı ödeme modeli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir kampanyalı ödeme modeli!

Batışehir kampanyalı ödeme modeli kapsamında peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor...

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli!

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli kapsamında cazip fırsatlar sunuluyor. Projede aylık taksitler 1.200 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı!

Toplam 240 rezidanstan meydana gelen  Acarblu Rezidans projesi Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa ediliyor. AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı. Projede 5 sene sonra evi iade etmek isteyenlere, parası geri ödeniyor. 

Acarlar, Konutta İade Modeli'ni hayata geçiriyor!

İnşaat projelerine ağırlık veren Acarlar Şirketler Topluluğu; sektöründe ilk olma özelliği taşıyan, dünyada daha önce benzeri görülmemiş “Konutta İade Modeli (KİM)’’ni hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşümde bütüncül yaklaşım modeli uygulanacak!

Hükümetin 2018 programına göre kentsel dönüşümde artık bütüncül bir uygulama modeli geliştirilecek. Bütüncül uygulama modeli niteliği ve süreçleri iyi tanımlanmış, sosyo-ekonomik boyutları güçlendirilmiş ve katılımcı bir yaklaşıma dayanıyor. 

Kanal İstanbul finansman modeli geliştiriliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul ile İstanbul 3. Havalimanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Arslan, Kanal İstanbul için özel finansman modeli geliştirdiklerini söyledi.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Alaçatı'ya Capri Adası modeli proje!

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Creavit Alegro modeli Haberi

Creavit Alegro modeli

Gövde ve kapaklarda kullanılan beyaz; ayaklar, ayna ve granit tezgahta kullanılan siyahla birleşiyor. Siyahın asaleti, beyazın cazibesiyle muhteşem bir bütünlük yakalıyor. Klasik çizgileriyle öne çıkan mobilya ayakları Alegro’ya derin, nostaljik bir hava verirken; lake gövde ve kapaklar ürüne modern bir görünüm sağlıyor. Tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturan ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan boy dolabı banyodaki kullanım alanı ihtiyacını en işlevsel biçimde karşılarken, çerçeveli ayna sade şıklığıyla banyodaki modern görünümü tamamlıyor. Ayna üzerindeki dokunmatik led aydınlatma ise pratik ve fonksiyonel kullanımıyla banyonuza vazgeçemeyeceğiniz bir konfor katıyor. Mutluluk veren banyolar yaratmak için çalışan Creavit Alegro Banyo Mobilyasının, uyumlu Creavit armatürle kullanılması öneriliyor.


Çeyrek asırdır tasarımı ve çizgileriyle rüya gibi banyolara imza atan Creavit’in, Alegro Banyo Mobilyası zıtlıkların muhteşem uyumuyla banyolarınıza bir mutluluk şarkısı getiriyor....