20 / 05 / 2024

creavit bull

creavit bull

Çağlar boyunca yeniden doğuşun, dönüşümün ve verimliliğin sembolü olan boğa figüründen ilham alınarak tasarlanan “Creavit Bull Banyo Takımı” 2013 yılı banyoları için beğeniye sunuluyor

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Creavit, Dual ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor!

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Genç mimarlar Moda'ya salıncak kurdu!

"Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla Moda sokaklarını sanat eserleriyle buluşturan Red Bull Art Around'da bu yıl üniversite öğrencilerinin de bir projesi yer alıyor.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Moda'nın sokakları çağdaş sanatla buluşuyor!

Red Bull Art Around işbirliğiyle 5-17 Mayıs tarihlerinde Kadıköy'deki Moda’nın sokakları ve çeşitli mekânları çağdaş sanatla buluşuyor.

creavit bull Haberi

creavit bull


 İsmi gibi maskülen, iddialı ve sıra dışı tasarımıyla öne çıkan Creavit Bull Banyo Takımı; lavabo ve klozet görselliğini fonksiyonellikle zenginleştirilerek banyolarınızın havasını değiştiriyor.


Banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapıyor. Anadolu’dan Mezopotamya’ya,  Yunan mitolojisinden Mısır’a kadar tarih boyunca pek çok medeniyetin kullandığı simgelerden biri olan boğa figüründen ilham alınarak tasarlanan “Creavit Bull Banyo Takımı” ile banyolarınıza geliyor. İlhamını doğadan ve canlılardan alan bu banyo takımı, bütün görkemiyle yeni yılda yepyeni başlangıçlara gönderme yapıyor.


Banyolarınızın şıklığını tamamlayan “Creavit Bull Banyo Takımı” yarım ayaklı lavabo, asma ve tek klozet seçeneklerinden oluşuyor. Keyif veren banyoların yaratıcısı Creavit, takımdaki klozetlerin Creavit gömme rezervuarlar ve birbirinden zengin seçenekli kumanda panelleriyle kullanılmasını öneriyor. 50x65 cm ölçülerindeki lavabo, Creavit armatürler ve...