30 / 04 / 2024

creavit irtibat

creavit irtibat

Banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, düşlediğiniz tertemiz banyolar için ışıl ışıl ürünler üretiyor. Lavabo, klozet ve bidelerde hayat bulan “Creavit Beyazı” ile yıllardır banyolar beyazın en sıcak haliyle parıldıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

creavit irtibat Haberi

creavit irtibat

İlhamını kadının incelikli ruhundan alan beyazla banyolarınızın temizliği bütünleşiyor. Diğer beyazlarla karşılaştırıldığında farkını ortaya koyan Creavit ürünlerindeki beyaz tonu, kaliteyle birleşerek yıllardır tercih sebebi olmaya devam ediyor. Kir tutmayan yapısı ile ayrışan ve sıcak beyaz olarak adlandırılan bu ton,  ıslak mekanlardaki en önemli konu olan hijyeni ve sağlığı beraberinde getiriyor.


Lavabo, klozet ve bidelerde karşımıza çıkan Creavit Beyazı daha fazla daha fazla hijyen ve daha fazla estetik vaat ediyor. Temizliğin ışıltısını sürekli aktif tutmayı başaran bu Creavit ürünleri, titiz hanımların ve farkı fark edenlerin gözdesi. Banyo modasında yeni bir çağ açan Creavit, özgün tasarımları, fonksiyonel kullanımı, işlevselliği ve geniş ürün yelpazesiyle fark yaratıyor. Creavit, henüz tanışmamış olanları banyolarına duru bir güzellik getirmek adına beyazına davet ediyor.


Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri...