23 / 07 / 2024

Creavit Minimal Lavabo 2015

Creavit Minimal Lavabo 2015

Özel olarak tasarlanan Creavit Minimal Lavabo, minimalist ama iddialı çizgilerin özgürce dışa vurumuna tanık etmeleri için kullanıcılarıyla buluşuyor.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

İşte minimal tarzda 8 küçük ev!

Minimal yaşam tarzı cezbedici olanların ilk sıradaki tercihi küçük evler... İşte hepsi farklı tarzlarda olan 8 küçük ev…

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Creavit Minimal Lavabo 2015 Haberi

Creavit Minimal Lavabo 2015

Özel olarak tasarlanan Creavit Minimal Lavabo, minimalist ama iddialı çizgilerin özgürce dışa vurumuna tanık etmeleri için kullanıcılarıyla buluşuyor. 


Zarif ve göz kamaştırıcı hatlara sahip Creavit Minimal Lavabo, kendine has duru görünümü ile banyolara yenileyici bir ferahlık getirirken; banyosunda modern bir çizgi ve tarz yakalamak isteyenler için de birbirinden farklı seçimler sunuyor. Saf ve temiz beyaz, asil ve güçlü siyah; tutkulu ve kışkırtıcı kırmızı ile gösterişli ve cesur altın sarısı renk seçenekleri sayesinde banyolar göz alıcı, renkli bir dünyada aklın ve duyguların uyumunu keşfediyor. Minimal Lavabo, tezgah üstü kullanım rahatlığı sunan tasarımı ve farklı tarzları yakalayan renk seçenekleriyle her türden banyo mobilyasına uyum sağlıyor, banyolarda sayısız kombinasyona


olanak tanıyor.


Banyosuyla daima bir adım önde olmak isteyenlerin tercihi Creavit; sağlığa, doğaya ve insana verdiği...