15 / 05 / 2024

Creavit nice banyo

Creavit nice banyo

Beyaz erik saflığı ile cevizin asaleti Creavit Nice Banyo Mobilyası'nda buluşuyor. Zarif ve şık çizgileriyle öne çıkan bu takım banyolarınızın güzelliğine güzellik katıyor...

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Creavit Colon ile hayatınıza fark katın!

Creavit’in yaşamın kaynağı sudan ilham alarak tasarladığı Colon; seramiğin gücünü suyun akışkanlığı ile buluşturarak banyolara tarzını yansıtmak isteyenlere ideal bir çözüm önerisi oluyor.

Creavit'ten banyolara yeni Moon serisi!

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Creavit Moon banyolara ışıltı katıyor!

Seramiği ustalıkla işleyerek şekillendiren Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı i

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Creavit nice banyo Haberi

Creavit nice banyo

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’in mobilya koleksiyonu arasında yer alan Creavit Nice Banyo Mobilyası evlerinizin şıklığını tamamlıyor. Nice; İsterseniz uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığıyla mobilyaların vazgeçilmez malzemesi olan cevizin şıklığını isterseniz beyaz erik sadeliğini tercih edebileceğiniz iki renk alternatifinden oluşuyor. Ayrıca asma bir mobilya olması kullanım ve temizlik kolaylığı sağlarken, gövdesindeki havluluk ise işlevselliği tamamlıyor.


Estetik çizgileri ve fonksiyonel kullanımıyla da öne çıkan Nice Banyo Mobilyası, 85cm’lik lavabo modülü ve raflı aynalı üst modülden oluşuyor. Takımın tamamlayıcısı olan 180cm’lik boy dolabı ise en gerekli malzemelerin yakınınızda muhafaza edilmesine imkan tanıyor. Banyolarınıza güzellik getiren Nice Banyo Mobilyasının uyumlu Creavit lavabo ve armatürle kullanılması...