05 / 05 / 2024

creavit satınalma sorumlusu iş ilanı

creavit satınalma sorumlusu iş ilanı

Çanakçılar Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Creavit; Banyo Armatür ve Aksesuarları Ürün Müdürlüğü 'ne bağlı olarak görevlendirilecek satın alma ve ithalat sorumluları arıyor, detaylı bilgi ekteki dosyada yer alıyor.

Peş peşe 3 aydır daralan Alman ekonomisinden olumlu haber!

Almanya'da bileşik Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), eylül ayında yüzde 1,8 puan yükselerek 46,2 puana artmasına karşın, peş peşe üç aydır daralmayı gösteren 50 puanın altında kaldı.

ABD'de imalat sanayi PMI 28 ayın en dibinde!

ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), ekimde aylık bazda 2,1 puan azalışla 49,9'a inerek 28 ayın en düşük seviyesine geriledi ve Haziran 2020'den bu yana sektörde ilk kez daralma olduğuna işaret etti.

Türkiye’de satın alma gücü umutları yeşertiyor! Avrupa Birliği’nin yüzde 36 altında kaldık

Türkiye'nin, Satınalma Gücü Paritesi verilerine göre kişi başına gayrisafi yurt içi hasıla endeks değeri, geçen sene için 64 olarak tespit edildi. Bu şekilde Türkiye, ortalaması 100 olan 27 Avrupa Birliği ülkesinin % 36 altında kaldı.

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

Satınalma Gücü Paritesi 2019 yılı sonuçları açıklandı!

Türkiye'nin Satınalma Gücü Paritesi değerine göre kişi başına GSYH endeks değeri 2019 yılı için 61 olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Koronavirüs, (inşaat firmaları için) E-Dönüşüme geçmek için köprüden önceki son çıkış olmasın?

Sosyolog Faruk Özcan, müteahhitlik sektörünü değerlendirdi; Özcan, "Korona günlerinde inşaat ve müteahhitlik için öncelikle almamız gereken birinci ders: İnşaat sektörü için e-dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur. Buna da satış ve satınalma ile başlanabilir."  dedi...

İngiltere'de inşaat sektörü Ekim 2019'da daraldı!

IHS Markit/CIPS verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi Ekim 2019'da 44,2'ye geriledi...

İngiltere'de inşaat sektöründe sert daralma!

İngiltere'de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), Haziran ayında 43,1 seviyesine geriledi...

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği 2018!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre, gayrimenkullerde, maliyet bedeline, satınalma bedelinden başka, giderler de giriyor...

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Evi arabayı satıp parasını dolandırıcıya kaptırdılar!

Ankara Keçiören'de 20 kişi, kendisini bir kolejin satın alma sorumlusu olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldıkları gerekçesiyle polis ve savcılığa şikayette bulundu.

creavit satınalma sorumlusu iş ilanı Haberi

creavit satınalma sorumlusu iş ilanı

 Creavit; Banyo Armatür ve Aksesuarları Ürün Müdürlüğü 'ne bağlı olarak görevlendirilecek satın alma ve ithalat sorumluları arıyor.


Creavit satınalma ve ithalat sorumlusunda aranan özellikler;

-25-35 yaş aralığında,

-Üniversite veya teknik meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun,

-İngilizce yazışma ve konuşma becerisi yüksek,

-MS Office programlarına hakim,

-Tercihen; İthalat ve satınalma konusunda deneyimli,

-B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen, 

-Seyahat engeli olmayan,

-Sigara kullanmayan,

-İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden,

-Askerlik görevini tamamlamış.


İlanı detaylı görüntülemek için