18 / 05 / 2024

Creavit Uni desenleri

Creavit Uni desenleri

Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmeti ulaştırıyor.

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

Uni Baby Havlu, Sea Color Saç boyası ve Fairy Kapsül'de yüzde 50'ye varan indirim A101'de! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in 24-30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta A101'de aktüel ürünler kataloğunda neler var, fiyatları ne kadar? İşte merakla beklenen A101'in kataloğu 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carters’a bakmadan bebek alışverişine çıkmayın! İşte 15 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Rasch Textil Liaison bir duvar kağıdından çok daha fazlası!

Rasch Textil markasının tekstil yüzey duvar kağıdı koleksiyonu “Liaison”; fark yaratan dokusu, zarif renk ve desenleri ile büyüleyici mekanlar yaratıyor…

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Creavit, Dual ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor!

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Creavit Uni desenleri Haberi

Creavit Uni desenleri

Banyodan beklentisi yüksek olanlara Creavit’ten yaratıcılığın sınırlarını zorlayan yeni bir banyo mobilyası geliyor. Fonksiyonel tasarımıyla alışılmış, klasik banyolara veda niteliğinde olan Uni, ıslak  mekanlara özel bir kişilik ve kimlik kazandırıyor. Yazıyı sanatla buluşturan bu tipografik görünümü, gücünü özgünlüğünden alıyor.  


Bazen bir resim, bazen bir fotoğraf, bazense sadece harfler ve kelimeler her şeyi anlatmaya yetiyor.  Sözcüklerin büyülü dünyasından ilham alan Creavit Uni Banyo Mobilyası, banyoda yenilik meraklılarının favorisi olacak gibi görünüyor. Yazıya hayat veren tipografinin gücü, bu dinamik tasarımın çıkış noktası oluyor. Ürünün mat siyah lake ve mat beyaz lake gövdesi, özel cam baskı kapaklarla tamamlanıyor. Tasarımın başarısı özellikle kapaklarda kendini gösteriyor. Tipografinin görsel gücünü yansıtan özel tasarım dolap kapakları yaratıcılık, estetik ve farklılığı tek bir üründe birleştiriyor. Beyaz üzerine...