04 / 05 / 2024

Creavit yeni banyo ürünleri

Creavit yeni banyo ürünleri

Bugünlerde banyolarında küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratmak isteyenlerin yolu Creavit ’ e düşüyor. Basit ve pratik çözümlerle banyolar evlerin en sıcak, en içten mekanlarına dönüşüyor...

Creavit’in yeni ürünü Hare Banyo Mobilyası'nı tanıttı!

Creavit’in yeni ürünü “Hare Banyo Mobilyası” güneşin enerjisini evlerimize taşıyor. İlhamını güneşin parlaklığından alan bu ürün banyolara getirdiği yenileyici yaşam enerjisi kadar dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor...

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Bocchi'den yeni banyo tasarımları!

Ünlü İtalyan tasarımcılar Claudia Danelon ve Federico Meroni tarafından Bocchi için tasarlanan Etna ve Fenice; şık, modern ve fonksiyonel çizgileri göz alıcı mekânlarla buluşturuyor.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Creavit yeni banyo ürünleri Haberi

Creavit yeni banyo ürünleri

Bugünlerde banyolarında küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratmak isteyenlerin yolu Creavit’e düşüyor. Basit ve pratik çözümlerle banyolar evlerin en sıcak, en içten mekanlarına dönüşüyor. Hayallerinize dokunan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolara değer katan yeni bir ürün geliyor. Creavit Tekli Çözümler ailesinden Minimal Lavabolar ürün grubunda yer alan Slam Lavabolar uzun uğraşlara girmeye gerek kalmadan banyolarınızın havasını değiştiriyor. 


Şeytan ayrıntıda gizlidir misali küçük detaylarla büyük farklılıklar yaratmak için tasarlanmış “Slam Lavabo” kelime anlamı olarak yenmek, fark atmak anlamına geliyor. Zarif, sade, estetik ve şık çizgileriyle öne çıkan ürün, ince ve yuvarlak hatlarıyla banyolara özel bir hava katıyor. Özgün tasarımıyla kullanıcısının stilini yansıtan bu ürün ıslak mekanlara yalınlık, huzur ve dinginlik getiriyor. 80 cmlik ebatlarda bir ürün olan Slam Lavabo banyonuzda...