26 / 05 / 2024

Çrg İnşaat nerede

Çrg İnşaat nerede

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldıran tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

ÇAYKUR resmen açıkladı: İkinci sürgün yaş çay alımları başladı!

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden ikinci sürgün yaş çay alımları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar... 

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mehmet Yelörgü İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Yelörgü İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yelörgü tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldıran tarafından kuruldu.

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Çrg İnşaat nerede Haberi

Çrg İnşaat nerede

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldıran  tarafından kuruldu. 

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Hasanpaşa Mah.Dumlupınar Cd. N.10 C/1...