09 / 05 / 2024

Crocus İnternational

Crocus İnternational

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Crocus Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Crocus Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Farrukh Atamuradov tarafından kuruldu.

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Genel tarafından kuruldu.

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.

Site yönetimlerinin verimi nasıl ölçülür?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova Emlakkulisi.com okurları için site yönetimlerinde verimin nasıl ölçüleceğini kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı..

Marriott International'a Starwood'ı alması için onay verildi!

AB Komisyonu, Marriott International ile Starwood 'un birleşmesinin rekabetle ilgili bir sıkıntı ortaya koymayacağı ve birleşme sonrasında AB çapında otelcilik sektöründe rekabetin devam edeceğini belirtti.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

Lennar International Türkiye’de yatırım yapacak!

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Amjad Hayarıeh, Hazım Subhı Abdulmaged Abdulmage, Mahmood Shakır Amın Mukhlıs ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Alı Ahmed Al-Hadha tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Taşpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Crocus İnternational Haberi

Crocus İnternational

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası'nın organizatörleri, ilgili inşaatlarda çalışacak daha fazla Türk işçiye ihtiyaç duyuyor. 


2018 FIFA Dünya Kupası için inşa edilen stat ve tesislerin baş müteahhidi olan Rus şirketi "Crocus İnternational", Rostov ve Kaliningrad valilerine Türk işçi kotasının artırılması için başvuruda bulundu. Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamada, inşaatların tamamlanması için bin Türk işçiye daha ihtiyaç duyulduğu bildirildi.


Yabancı işçi istihdamı konusunda yetkili merci olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ise yerel yöneticilerden Türk işçi kotasının artırılma talebinin gerekçesini istedi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, gerekçe haklı bulunduğu takdirde Türk işçi kotasını artırılması yönündeki talebin karşılanacağı kaydedildi.


AA


Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


RUSYA'da 2018 FİFA Dünya Kupasfnın organizatörleri, "daha fazla Türk işçiye ihtiyaçlarının olduğu" gerekçesiyle, Türkiyeli işçi kotasının artırılmasını istedi. FİFA...