09 / 05 / 2024

Crown Palace babacan yapı

Crown Palace babacan yapı

Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı...

Babacan Yapı'dan yabancı yatırımcılara özel Crown Palace projesi!

Yabancı özel proje Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace'da geri sayım başladı!

Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.

Babacan Palace’ta teslimler Mart'ta yapılacak!

Babacan Palace’ta teslimler mart ayında başlıyor. Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen ultra lüks projeden ev sahibi olmak için 40 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor.

Babacan Premium ve Babacan Palace’da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Beylikdüzü’nde yükselen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde, ister yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ister şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz ile taksitle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Babacan Prime Palace ödeme planı!

Babacan Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje zemin+20 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi!

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi ile 0212 672 18 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Prime Palace Residence'de teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Babacan Prime Palace satılık!

Babacan Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Crown Palace babacan yapı Haberi

Crown Palace babacan yapı

Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı.



Mütekabiliyet Yasası'nın ardından emlak sektörüne artan yabancı ilgisi şirketleri harekete geçirdi. Babacan Yapı Türkiye'nin sadece yabancı yatırımcılara özel ilk projesini geliştirdi. 'Otel konforunda ev' konseptiyle tasarlanan Crown Palace'ın, daha lansmana çıkmadan yarıya yakını satıldı. İngiliz ve Osmanlı mimarisinin geleneksel detaylarıyla günümüz teknolojisini bir araya getiren projenin yüzde 40'ı Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılar tarafından satın alındı. 


AMAÇ FARK YARATMAK 

Sektörde yabancı yatırımcıya yönelik projelerin giderek arttığına işeret eden Babacan Yapı Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, "Yerli yatırımcının yanı sıra yabancıların da ihtiyaçlarını dikkate alan projelerle sektörde fark yaratmayı sürdürüyoruz. Crown Palace'ın lansmanı gerçekleşmeden,...