29 / 04 / 2024

Crowne Plaza fiyatları

Crowne Plaza fiyatları

24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta düzenlenecek olan etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklamak için Anadolu yakasının en gözde oteli olan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçti.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları!

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 74 konuttan meydana gelen projede konutların dışında ofisler de yer alıyor. 

Tek Merve Plaza Sitesi'nde 450 bin liraya! Yeni proje!

Konut ve ofislerden meydana gelen Tek Merve Plaza Sitesi'nde toplamda 74 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Crowne Plaza'da Ağustos'a özel uygun fırsatlar!

İşe giderken çantanıza mayonuzu atmayı unutmayın. Çünkü iş çıkışı Crowne Plaza İstanbul Florya’ya gidebilir yaz tatilinize mesai dışında devam edebilirsiniz. Crowne Plaza İstanbul–Florya Ağustos’a özel uygun fırsatları ve kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Crowne Plaza fiyatları Haberi

Crowne Plaza fiyatları

Dünyanın en başarılı Formula 1 takımlarından ve spor araç üreticilerinden biri olan Ferrari, tamamen kendi markasından oluşan bu nefes kesici etkinlik için ilk defa ülkemize geldi.  En hızlı arabaların, birbirinden heyecanlı gösteriler yapacağı etkinlik kapsamında yaklaşık 50 kişilik Ferrari ekibi, bir hafta boyunca Crowne Plaza İstanbul Asia’da konaklayacak.


“FERRARİ’Yİ AĞIRLAMAKTAN MEMNUNUZ”


Racing Days kapsamında İstanbul’a gelecek olan Ferrari takımını ağırlamaya hazırlanan Crowne Plaza İstanbul  Asia Müdürü Kudret Bülbül, otele olan ilgiden oldukça memnun. Yılda yaklaşık 120 bin kişiyi misafir ettiklerini belirten Kudret Bülbül, dünyanın önemli şirketleri tarafından sıklıkla tercih edildiklerini ve otelin Anadolu yakasının en çok ilgi gören otellerinden biri olduğunu söyledi. Ferrari’nin seçiminde otelin lokasyonunun fark yarattığını belirten Bülbül; “Crown Plaza Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve İstanbul Park’a çok yakın,...