07 / 05 / 2024

Crowne Plaza kurtköy.

Crowne Plaza kurtköy.

Crowne Plaza'da 20-31 Mayıs tarihleri arasında kebap şenliği yapılacak...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2015 değerlemesi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Crowne Plaza Otel Florya projesi 305 odalı olacak!

İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. tarafından yürütülen Crowne Plaza Otel, 305 odalı olacak. Florya Tesisleri'nin yanında yer alan proje daha önce 94 odalı otel ve ofis olarak planlanmıştı.

Ferrari'nin tercihi Crowne Plaza oldu!

24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta düzenlenecek olan etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklamak için Anadolu yakasının en gözde oteli olan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçti.

Kurtköy Modakent Terminal satış ofisi!

Banka kredisi ile konut sahibi olunan Kurtköy Modakent Terminal satış ofisi adresi şu şekilde: Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul...

DY Doğa Yatırım Kurtköy'deki yatırımlarını yarın basınla paylaşıyor!

DY Doğa Yatırım Kurtköy projelerini basına tanıtıyor. DY Doğa Yatırım'ın güvencesi ve marka değerleri ile inşa edilen Crowne Plaza Kurtköy'de yatırımlar konuşulacak. DY Doğa Yatırım Kurtköy'deki yatırımlarını yarın basınla paylaşıyor.

Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı, Crowne Plaza Bursa Convention Center'da!

Crowne Plaza Bursa Convention Center, ünlü sanat ve devlet adamı Osman Hamdi Bey’in liderlik ve yöneticiliğe dair tablonun içine gizlediği ‘Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı’ adlı seminere ev sahipliği yapıyor.

Crowne Plaza Bursa sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor!

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa bünyesinde ki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adına yakışacak bir organizasyona imza attı.

Crowne Plaza Bursa Nymphahea Termal SPA'dan sosyal sorumluluk projesi!

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa bünyesinde ki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yılda adına yakışacak bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Crowne Plaza kurtköy. Haberi

Crowne Plaza kurtköy.

Uluslararası otel zinciri Intercontinental Hotels Group tarafından Pendik-Kurtköy'de hayata geçirilen Crowne Plaza İstanbul Asia'da 20-31 Mayıs tarihleri arasında kebap şenliği...