29 / 04 / 2024

Crowne Plaza Bursa sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor!

Crowne Plaza Bursa sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor!

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa bünyesinde ki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adına yakışacak bir organizasyona imza attı.



Nymphaea Termal Spa tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde düzenlenen ve “Biz Bir Dilek Tuttuk” sloganıyla Bursalı hayırseverleri bir araya getiren sosyal sorumluluk projesinin ikincisi olan ‘’Sizin Hiç Hayaliniz Oldu mu?” dün Crowne Plaza Bursa Convention Center Nilüfer Balo salonunda gerçekleşti.


KANSERLİ ÇOCUKLARIN UMUDU OLDULAR


Crowne Plaza Bursa Convention Center Nymphaea Thermal Spa ekibi tarafından geçtiğimiz senede düzenlenen sosyal sorumluluk projesinin ikincisi ‘’Sizin Hiç Hayaliniz Oldu mu?” destek gecesi dün Nilüfer Balo Salonu’nda 19.30’da gerçekleşen özel bir kokteyli ile başladı. Davetlilerin kokteyl sonrası salona geçmesiyle birlikte başlayan gecenin açılış konuşmasını,  Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Müdürü Pelin Beşbudak yaparak bu anlamlı gece de katılımları ve bağışlarıyla destek olan herkese sonsuz teşekkürlerini iletti. Açılış konuşmasının ardından, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Genel Sekreteri Gözde Kaymaz da bu anlamlı geceye katılan tüm yardımsever konuklara desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek kanserli çocuklar için bu katılımın önemini vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından salondaki davetlilere kanserli çocuklar ile ilgili olarak hazırlanan özel bir video sunumu izletildi. Gece, dans gösterisi ve fasıl ekibinin müzik ziyafetiyle devam ederken, Bengü ve orkestrası geceye keyifli şarkılarıyla damgasını vurdu.  Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan çekilişle birlikte gerçekleşen sosyal sorumluk projesinin tüm geliri amacına uygun olarak, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı  (KAÇUV)’a bağışlandı.



Geri Dön