15 / 05 / 2024

Çrs İnşaat nerede

Çrs İnşaat nerede

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Telvin tarafından Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Piyasa Kurdu sordu, vatandaşlar yanıtladı: 1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız? 

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Piyasa Kurdu "1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız?" diye sordu. İşte söz konusu paylaşım ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Erörs tarafından kuruldu.

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Körsü tarafından kuruldu.

Gram altının 75 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı! Kandırılırsınız dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş büyün yatırım emtiaları hakkındaki öngörülerine devam ediyor. Memiş, yıl sonu gram altını tahmini açıklarken, bazı gram altın alıcılarına da, “Kandırılırsınız” dedi. İşte detaylar…

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çakır ve Erdoğan Efe Çakır ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün!

Millet Bahçesi açılışında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün” dedi.  

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Telvin tarafından Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Çrs İnşaat nerede Haberi

Çrs İnşaat nerede

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Telvin tarafından kuruldu.

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket her türlü inşaatların yapım işlerini yapmak.inşaatlar için gerekli ekipmanları hazırlamak,konut inşaatları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi adres:  Yukarı Mah.İstasyon Cad. Uzunkaya İş Hanı No:8/73 Kartal