18 / 05 / 2024

CSR ile CNR birleşti mi

CSR ile CNR birleşti mi

Şinhua ajansının haberinde, ülkenin iki büyük tren üretici firması CSR ve CNR'nin, birleşme kapsamındaki ilk taslak planının tamamlandığı belirtildi. CSR ve CNR şirketlerinin birleşme taslak planının devlet konseyine sunuldu...

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özcan tarafından kuruldu.

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Caner Bozkuş tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Saman tarafından kuruldu.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çınar tarafından kuruldu. 

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.

CSR ile CNR birleşti mi Haberi

CSR ile CNR birleşti mi


Çin'in iki dev tren şirketi CSR ile CNR'nin birleştiği bildirildi. Şinhua ajansının haberinde, ülkenin iki büyük tren üretici firması CSR ve CNR'nin, birleşme kapsamındaki ilk taslak planının tamamlandığı belirtildi. Çin Kamu Varlıkları, Denetim ve Yönetim Komisyonu'ndan bir yetkili, CSR ve CNR şirketlerinin birleşme taslak planının devlet konseyine sunulduğunu açıkladı.


Çin hükümetinin talebi doğrultusunda birleşmenin gerçekleştiği ifade edilirken, CSR şirketinin CNR'nin tüm hisselerini satın alacağı kaydedildi. Öte yandan, birleşmeyle oluşacak yeni tren üretim şirketinin ''Çin Demiryolu Araçları Şirketi'' adını alacağı ve toplam değerinin 300 milyar yüen (yaklaşık 50 milyar dolar) olması beklendiği belirtildi.


İki şirket arasındaki planlanan anlaşmanın, Çin'in yüksek hızlı demiryolu ağını kolaylaştıracağı ve şirkeler arasındaki rekabeti kaldıracağı ifade edildi.


Bu yılın başında demiryolu inşasına 800 milyar yüen yatırım yapılacağı, 7 bin...