18 / 05 / 2024

ÇTR Yapı adresi

ÇTR Yapı adresi

ÇTR Yapı Limited Şirketi, Tolga Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Aralık' ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi, Vatan Sokak Beyaz Apartmanı 'nda kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topalbebek tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Hatasız bir kurutma sağlayan Powertec Tr 901 Saç Kurutma makinesi için fiyat araştırası yapılıyor.  Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Adidas.com.tr’de outlet ürünlerde yüzde 35 indirim zamanı! İşte 23 Eylül 2022 Adidas fiyat listesi

Spor malzemesinin vazgaçilmez adresi Adidas, online satış mağazası adidas.com.tr’de her gruptan seçili ürünlerde yüzde 35 indirim uyguluyor. İşte indirimli Adidas ürünleri fiyat listesi

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Merkez Bankası'ndan ödeme hizmetlerinde TR Karekod'un üretilmesine ilişkin yönetmelik!

Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğine göre, ödeme hizmeti kapsamına giren ve karekod kullanılarak yapılan her ödeme işleminde, TR Karekod kullanılacak.

Yapı denetim hizmetlerine koronavirüs tedbiri!

Yapı Denetim Sistemi'ne ilişkin soruların cevaplanmasına yönelik talepler, "[email protected]" mail adresine iletilecek

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

Kat malikleri kuruluna çağrı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir kat malikini binamızın güçlendirmesi için yapılacak resmi toplantıya çağırmak için nasıl tebligat yapmalıyım? Adresi biliyorum ancak Mernis adresi mi değil mi bilmiyorum. O adrese tebligat yapsam geçerli olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

ÇTR Yapı adresi Haberi

ÇTR Yapı adresi

ÇTR Yapı Limited Şirketi, Tolga Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi, Vatan Sokak Beyaz Apartmanı'nda kuruldu.


ÇTR Yapı Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İnşaat ve taahhüt işleri: Şirket inşaat sektöründe aşağıdaki faaliyetlerde bulunacaktır. a- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut , işyeri , iş merkezleri inşaatlarını yapmak, işletmek, satmak, arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaat yapmak dahil olmak üzere, her türlü inşaat ve binalar yapmak b-  Yurt içinde ve yurtdışında resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak, fabrikalar , turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve ya kiraya vermek c-Türkiye sınırları içinde...