04 / 05 / 2024

Çubuk Arsa İhalesi

Çubuk Arsa İhalesi

Çubuk Belediyesi, 30 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çubuk Belediyesi 8 arsayı satışa çıkardı!

Çubuk Belediyesi, Yazır mahallesinde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Bedelleri 143 bin 960 TL ile 2 milyon 848 bin 760 TL arasında değişen arsaların satışı 06 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

O ilde 18 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Bala, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 18 adet arsa ile 2 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve araziler satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Şereflikoçhisar ve Çubuk ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Çubuk Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Çubuk Belediye Başkanlığı'na ait olan 6 adet arsa toplamda 10 milyon 590 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Çubuk OSB'de arsa bedellerinde indirim uygulanacak!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa bedelinde yeni bir indirim yapıldığını açıkladı. 

Çubuk Arsa İhalesi Haberi

Çubuk Arsa İhalesi

Çubuk Belediyesi'nden 30 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon 767 bin 366 TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 14.30'da yapılacak.

ARSALAR SATILACAKTIR

Çubuk Belediyesinden:

Mülkiyeti Belediyemize ait Çubuk ilçesinde bulunan aşağıda ada ve parsel numaraları çıkarılmış olan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre Açık teklif usulü ile 23.05.2018 Çarşamba günü saat 14.30'da Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Salonunda Belediye Encümeni tarafından ihale ile satılacaktır.

Muhammen bedelleri:


1 - Gayrimenkul bedelleri %25 peşin geriye kalan kısmı aylık 12 (On iki) eşit taksitte ödenecektir.

2 -  İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

A. Gerçek Kişinin veya Tüzel Kişi yetkilisinin vukuatlı Aile nüfus kayıt örneği

B. Gerçek Kişinin veya Tüzel Kişi...