28 / 07 / 2024

Çubuk Belediye İhale

Çubuk Belediye İhale

Çubuk Belediyesi, Yazır mahallesinde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Bedelleri 143 bin 960 TL ile 2 milyon 848 bin 760 TL arasında değişen arsaların satışı 06 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Bakan Özhaseki çağrı yaptı! Belediye başkanları "dirençli ev" yapmalı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Durmadan diyorum ki; 'A'dan Z'ye bütün partilerin belediye başkanları, Allah rızası için gelin, bu ülkeyi, bu evleri daha dirençli hale getirelim. Depreme hazırlık yapalım." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür belediye başkanlarına seslenerek, deprem öncesi yapılması gerekenleri anlattı...

Türkiye'deki hemen her kentin karşı karşıya olduğu deprem tehlikesini vurgulayan Prof. Dr. Görür, kentlerin deprem dirençli hale getirilmesi için belediye başkanlarının yapması gerekenleri madde madde açıkladı.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çubuk Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın 14:30'da yapılacak. 

Çubuk Barajı’nın ihalesi tamam!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1936 yılında Atatürk’ün talimatıyla yapılan ve 26 yıldır kaderine terk edilerek harabeye dönen Çubuk 1 Barajı için start verdi.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Oktay Yılmaz: Yapı stokumuzu güvenli hale getiriyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptığı açıklamada, "Deprem öldürmez, bina öldürür’ gerçeğinden hareketle yapı stokumuzu güvenli hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz" dedi.

Ankara'ya otobüs fabrikası kurulacak! 

Ankara Çubuk'a otobüs fabrikası kurulacak. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Ankara Çubuk'ta 11 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Çubuk Belediye Başkanlığı, Ankara Çubuk Yazır'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 10 milyon 980 bin TL olarak belirlendi.

Çubuk Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Çubuk Belediye Başkanlığı'na ait olan 6 adet arsa toplamda 10 milyon 590 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Çubuk OSB'de arsa bedellerinde indirim uygulanacak!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa bedelinde yeni bir indirim yapıldığını açıkladı. 

Çubuk Belediye İhale Haberi

Çubuk Belediye İhale

Çubuk Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Çubuk ilçesi Yazır Mahallesinde bulunan arsaları açık teklif usulü veya kapalı teklif usulü ile 06 Haziran 2012 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Salonunda Belediye Encümeni tarafından ihalesini yapacak.


Satılacak arsaların muhammen bedelleri 143 bin 960 TL ile 2 milyon 848 bin 760 TL arasında değişiyor.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için