19 / 05 / 2024

Çubuk işyeri ihalesi

Çubuk işyeri ihalesi

Çubuk Belediye Başkanlığı 10 adet gayrimenkulü 3 yıllığına, 1 adet gayrimenkulü 7 yıllığına kiralıyor. İşyeri, yöresel ürün satış yeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin ihaleleri 1 Nisan'da yapılacak.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden iki ilde kiralık 8 iş yeri!

İki ilde bulunan toplam 8 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde yapılacak.

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Çubuk işyeri ihalesi Haberi

Çubuk işyeri ihalesi

Çubuk'ta bulunan 11 adet gayrimenkul Çubuk Belediye Başkanlığı tarafından kiralanıyor. İşyeri, yöresel ürün satış yeri ve arsa nitelikli taşınmazların 10'u 3 yıllığına, 1 tanesi de 7 yıllığına kiralanacak.


Aylık kira bedelleri 200 TL ile 2 bin 16 TL arasında değişen gayrimenkullerin ihaleleri 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:30'da, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonu'nda, açık artırma usulüyle yapılacak.


İhale ilanı:


ÇUBUK BELEDIYE BŞK.


ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN



1- Çubuk İlçesi Mahallelerinde bulunan 10(on) adet menkul ve gayrimenkul Encümen kararı ile 3 yıllığına ve 1 (Bir) adet gayrimenkul Belediye Meclis kararı ile 7 yıllığına 2886 sayılı D.İ.K.'nun 45,46 ve 47 nci maddelerine istinaden Açık Artırma usulü ile kiraya verilecektir.



2- Kiraya verilecek gayrimenkullerin Cinsi, Mahallesi, mevkii, m2,aylık ve yıllık kira bedeli ve geçici teminat bedelleri...