07 / 07 / 2024

çubuk Şehir Stadyumu ne zaman

çubuk Şehir Stadyumu ne zaman

Çubuk’ta Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından yapılacak Çubuk Şehir Stadyumunun ihalesi Ocak ayında yapılacak. Tuncay Acehan, Çubuk’ta yapılacak olan 3 bin kişilik stadyum ihalesinin 7 Ocak 2015 günü yapılacağı müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Ankara Büyükşehir'den 54.8 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ilçesinde bulunan 300 bin metrekare büyüklükteki 15 arsayı ihaleyle satışa çıkardı.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Çubuk Barajı’nın ihalesi tamam!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1936 yılında Atatürk’ün talimatıyla yapılan ve 26 yıldır kaderine terk edilerek harabeye dönen Çubuk 1 Barajı için start verdi.

çubuk Şehir Stadyumu ne zaman Haberi

çubuk Şehir Stadyumu ne zaman

Bir süredir çeşitli nedenlerle yapılamayan Çubuk Şehir Stadyumda sona gelindi. Saha yapılacak alanda mera vasfı niteliğinde küçük bir alanın bulunması nedeniyle Tarım Bakanlığı tarafından bir süredir tahsis işlemine izin verilmeyen stadyumun tüm sorunları ortadan kaldırılarak imar izni alındı. Çubuk Şehir Stadyumu’nun önümüzdeki ay ihaleye çıkarılması beklenirken, ihale süresinden 40 gün sonra temel atılması planlanıyor.


Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Çubuk’ta yapılacak olan 3 bin kişilik stadyum ihalesinin 7 Ocak 2015 günü yapılacağı müjdesini verdi.


Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak tesisin tüm sorunların ortadan kaldırıldığını aktaran Başkan Acehan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren stadyumun yapılmasıyla ilgili çalışmalara başladık. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve bağlı birimleriyle bugüne kadar süren bir dizi girişimlerimiz oldu. İlk olarak Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile...