03 / 05 / 2024

Çubuklu Tepesi

Çubuklu Tepesi

Restorasyon çalışmaları Turing Kurumu tarafından gerçekleştirilen Hidiv Kasrı, 1984 yılında Türk Henkel firmasının 20. yıldönümü resepsiyonu ile hizmete açılmış. Tarihi kasır, Vehbi Koç, Tarık Şaka, Sakıp Sabancı gibi işadamlarının hayranlığını kazanmış.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki villasını 29 milyon TL'ye satışa çıkardı! 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de bulunan 4 katlı villasını satıyor. Sandal, 650 metrekare büyüklüğünde, 6 odalı villası için 29 milyon TL istiyor...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'daki 22 yıllık villası!

Takı tasarımcısı Bilgün Sazak, 2010 yılından beri İstanbul'un Çubuklu ilçesinde ailesine ait 22 yıllık bir villada yaşıyor. İşte o lüks villa...

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Çubuklu Tepesi Haberi

Çubuklu Tepesi



Uzun süredir Turing Kurumu tarafından restore edilen tarihi ''Hidiv Köşkü'', Türk Henkel firmasının 20. yıldönümü resepsiyonu ile hizmete açıldı. Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Şarık Tara ve Sakıp Sabancı gibi birçok ünlü işadamının davetli olduğu resepsiyonda, Mimar Sinan Solistleri, konuklara köşkün bahçesinde Klasik Batı Müziği konseri verdiler. Neşeli geçen davette konuklar arasında bulunan Prof. Menduh Yaşa (solda), işadamı Koçman ile şakalaşırken, Nurullah Gezgin ve Sakıp Sabancı onları izliyordu. Vehbi Koç ise köşkün 97 basamaklı kulesine çıkarak dinçliğini ortaya koydu ve Çubuklu Tepesi'nden İstanbul'u seyretti.


  ''Hidiv Köşkü'' gezenleri büyüledi


   TÜRK Henkel Firması'nın 20. yıldönümü dolayısıyla verilen resepsiyon ile Turing Kurumu'nun...