07 / 05 / 2024

Cudi Şehr-i Nuh oteli

Cudi Şehr-i Nuh oteli

Merkeze 5 km. uzaklıktaki, kentin ilk 5 yıldızlı oteli Şehr-i Nuh, tatil beldelerindeki lüks otelleri aratmıyor

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Rekabet Kurulu’ndan makarna devi için flaş karar! Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda'ya soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nuh Çimento maliyeti azaltıp verimliliği artıracak!

Yeni yılda üretim hedefine odaklanan Nuh Çimento Grubu'nun CEO'su Kamil Gökhan Bozkurt, “2019’da maliyet azaltıcı ve verimlilik artırıcı yatırımlara yöneleceğiz” diye konuştu.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Cudi Şehr-i Nuh oteli Haberi

Cudi Şehr-i Nuh oteli

Cudi Dağı eteğindeki otel, Şırnaklılar'ın tatil mekanı. Otel Müdürü Veysi Asma ise, tesislerinin tatil beldesindeki otelle eş değer olduğunu belirterek, 'Açık ve kapalı havuzlarımız, kadın ve erkek spa merkezlerimiz, oyun parkları, spor kompleksi, piknik alanlarımız var. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ya da tatile gidemeyen Şırnak halkı burada çok keyifli zaman geçiriyor'...