03 / 05 / 2024

Çuhadaroğlu Alüminyum 2015 hedefleri

Çuhadaroğlu Alüminyum 2015 hedefleri

İnşaat sektöründeki mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Alüminyum, kapasitesini artırmayı planlıyor.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Rahime Alev Dumanlı hangi üniversitede okudu? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Rahime Alev Dumanlı kimdir? Hangi okulda okudu? Sermaye Piyasası Kurulunda hangi alanda çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Rahime Alev Dumanlı ile ilgili merak edilen her şey...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Yaman tarafından kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Ataş tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

ABD'den alüminyum ithalatına ek gümrük vergisi: Listede Türkiye de var!

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Çuhadaroğlu Alüminyum 2015 hedefleri Haberi

Çuhadaroğlu Alüminyum 2015 hedefleri

İnşaat sektöründeki mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Alüminyum, kapasitesini artırmayı planlıyor. Son beş yılda her yıl ortalama yüzde 18 büyüme gerçekleştirdiklerini söyleyen Çuhadaroğlu Alüminyum Genel Müdürü Kenan Aracı, "Makine parkımız, üretim alanımız ve binamızın modernizasyonu ve yatırımlarım gündemimize aldık. Buna ek olarak hammadde tedariki planlaması çerçevesinde dökümhane ve üretim kapasitemizi iki katma çıkaracak projeler de dahil, tüm yatırımları 2016 yıl sonuna kadar etap etap tamamlayacağız" diye konuştu. 


Şirketlerin geleceği açısından Ar-Ge çalışmalarının oldukça önemli olduğunun altım çizen Kenan Aracı, son beş yılda firmanın kârlılığı içindeki Ar-Ge harcamalarım yüzde 15 seviyelerinde tuttuklarını kaydetti. Aynı dönemde yeni geliştirdikleri ürünlerin satışlar içindeki payım ise yüzde 50 seviyesine ulaştırdıklarını belirten Aracı, iki yıl içinde bu...