16 / 05 / 2024

Çuhadaroğlu Beylikdüzü gayrimenkul

Çuhadaroğlu Beylikdüzü gayrimenkul

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile M.Mansoor M. Abdullah tarafından kuruldu.

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı! 

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çuhadaroğlu Beylikdüzü gayrimenkul Haberi

Çuhadaroğlu Beylikdüzü gayrimenkul

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.


Çuhadaroğlu'nun İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün bir önceki değerleme raporuna göre piyasa değeri 15 milyon 380 bin TL olan söz konusu taşınmazın güncel piyasa değeri, Rehber Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 9 Şubat 2018 tarih ve 2018/OZ/1017 no.lu raporda 24 milyon 720 bin TL olarak belirlendi. 


Çuhadaroğlu'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki taşınmaz, Maddi Duran Varlıklara İlişkin Muhasebe Standardı (TMS 16) gereğince yeniden değerlemeye tabi tutulmuştur. Bir önceki (04.12.2014 tarihli) değerleme raporuna göre piyasa değeri 15.380.000 TL olan söz konusu taşınmazın güncel piyasa değeri, Rehber...