03 / 05 / 2024

çukurova arsa ihaleleri

çukurova arsa ihaleleri

Adana Sulh Mahkemeleri Satış Memurluğu, Adana Çukurova'da bulunan 2 bin 172 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 258 bin TL olarak belirlendi.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Ordu ve Bursa'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak satış: 4 ildeki 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak satış ihaleleri açıklandı. Buna göre, 4 ilde yer alan 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli ve Balıkesir'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o satış ihaleleri...

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

çukurova arsa ihaleleri Haberi

çukurova arsa ihaleleri

T.C. ADANA SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN 

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 2014/51 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Taşınmazın 08/02/2016 günü yapılan açık artırma sonucunda ihale alıcısı -hissedar Fatma Çolak tarafından 4.200.0.00.-TL. pey sürmüş ancak verilen 10 günlük süre içerisinde yükümlülüklerini yerine getirmemiş olması nedeni ile 2.en yüksek pey veren Özel Erkan Eğt. Kur. Ltd. Şti’de yapılan tebligata rağmen 3 günlük süre içerisinde memurluğumuza herhangi bir müracaatta bulunmamış olması nedeni ile hissedarlar vekili tarafından masrafının karşılanması nedeni ile I.İ.K.nun 133 maddesi uyarınca taşınmaz yeniden ihale çıkarılmış olup, takdir olunun


3.258.0.00.-TI. Muammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur. Satış İşlemi PEŞİN para ile yapılacaktır, ihaleye katılacakların tamamının %20 Teminat ve artırmada ileri sürdükleri bedeli peşin olarak yatırmaları gerekmektedir.


1 NO'LU TAŞINMAZIN 

Özellikleri: Adana...