18 / 05 / 2024

Çukurova asfaltlama 2016

Çukurova asfaltlama 2016

Çukurova Belediyesi ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2019'da açılacak!

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın temeli 2013’te atılmıştı. Havalimanının 2016'da bitirilmesi planlanırken şuan 2019 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. 

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

İnşaat sektörü zorlu bir sürecin ardından 2016 yılının son çeyreğinde yaşanan yükseliş trendini 2017 yılında da sürdürmeyi bekliyor.Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı.

Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi!

Çukurova Balkon’da büyüklükleri 66 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi..

Adana Çukurova'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Kireçocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Çukurova’da asfalt çalışmaları sürüyor!

Çukurova Belediyesi ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Mersin Tulumba Kavşağı’nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. Söz konusu ihale, daha önce 15 Ocak 2016'dan 29 Ocak 2016'ya ertelenmişti.

Çukurova Havalimanı'nın ihalesinde teklif verme süresi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), daha önce 15 Ocak 2016 tarihinde sona ereceği belirtilen Çukurova Bölgesel Havalimanı yap-işlet-devret ihalesinde teklif verme süresini 29 Ocak 2016'ya erteledi.

Çukurova Havalimanı ihalesi ne zaman?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi 29 Ocak 2016'ya ertelendi. Söz konusu tarihte saat 09.30'a kadar teklifler alınacak...

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Çukurova Bölgesel Havalimanının Yap-İşlet-Devret Modeli ile ihalesini 29 Ocak 2016 günü saat 09.30’a erteledi.

Çukurova'da bozuk yolların onarımı yapılıyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ne zaman?

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın, Yap-İşlet-Devret modeli kapsamındaki ihalesi, 15 Ocak 2016'da gerçekleştirilecek.

Çukurova asfaltlama 2016 Haberi

Çukurova asfaltlama 2016

Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekipleri, Çukurova'da pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla, tonlarca asfalt serimi gerçekleştiriyor. Sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Belediye Evleri Mahallesi, Toros Mahallesi ve Mahfesığmaz Mahallelerinde asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle yollarında çalışma gerçekleştiren ekipler, yolların tamamını asfaltlıyor. Ekipler, ayrıca mahallenin bozulan yollarını onararak, halkın hizmetine açıyor. Çukurova'da hızla gelişen noktalarda yürütülen yol çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Çukurova'da yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Soner Çetin, "Tüm mahallelerimize ulaşım artık daha modern ve kolay olacak"...